Menu

Skumtennis 2021/22

Hvad er skumtennis?

Skumtennis foregår på en badmintonbane med sænkede net, en skumgummibold, tennisregler og en almindelig tennisketcher. Det er sjovt og giver rigtig god kondition, samtidig med, at man kan holde sig i gang med tennis hele vinteren. Vi har 3 baner til rådighed de fleste onsdage. Du kan spille minitennis gratis, når du har været medlem i udendørssæsonen 2021. Vi har specielle vinterkontingenter på kr. 400 til dem, som kun vil spille skumtennis.  

 

 

Onsdagshold fra kl. 20:00 - 22:00. Vi har 3 baner til rådighed. 
OBS - Ingen træner - spil på egen hånd.
Første gang onsdag den 21. oktober ! 

Holdet spiller i i hal 1. Følgende datoer kan der ikke spilles skumtennis på grund af øvrige arrangementer i hallen: xxxxx

Hallen er lukket mellem jul og nytår. 

Gæstekort til skumtennis

Der kan indløses gæstekort til skumtennis til en pris på 40 kr. pr. gang. Der overføres kr. 40 via Mobile Pay til nr. 46413. Skriv dit "navn" i teksten. 

Skumtennisstævner på FTU´s Skumtennis Tour (alle kan deltage uanset niveau og alder)

Nedenstående viser oversigt over alle de skumtennisstævner, som arrangeres mellem FTU og DGI i løbet af vinteren 2019/20. Via FTU´s hjemmeside, www.ftutennis.dk eller FTU´s facebookside kan du altid se aktuelle stævneinvitationer og stilling i skummesterskabet. Prøv det nu af - det er for alle niveauer !!!

 https://ftutennis.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=52