Menu

Pelle's corner

Ungdomskonsulent i Langeskov IF

Mit navn er Pelle Hansen, 25 år, studerer Historie og samfundsfag på Syddansk Universitet og spiller fodbold på Langeskov IF’s bedste mandskab. Derudover er jeg pr. 1/1-2016 blevet ansat som ungdomskonsulent i LIF. Jeg afløser klubbens mangeårige ungdomskonsulent, John Christensen, som jeg i min tid som ungdomstræner i klubben lærte meget af.

Ny-ansættelser fører ofte omvæltninger med sig, og det vil også ske med ansættelsen af mig. Ansættelsen er bygget op omkring ideer som skal føres ud i livet, så det bliver lettere at være træner, spiller, forældre med endnu højere kvalitet, både fodboldfagligt og socialt.

En af mine hovedopgaver vil være at bistå trænere og ledere i deres arbejde med børnene og de unge mennesker. Dette igennem supervision og sparring. Derudover arbejder jeg hårdt på at få skabt en ny og forbedret grøn-tråd i klubben. Klubbens holdninger skal stå endnu skarpere, specielt på det fodboldfaglige område. Denne grønne-tråd er i øjeblikket under udarbejdelse. I den skal det tydeliggøres hvad der primært skal trænes i de enkelte årgange, hvad der sekundært skal trænes og hvad børnene skal præsenteres for. Der vil ligeledes sat fokus på den mentale del af fodboldspillet, hvor der fremadrettet bl.a. skal arbejdes på at opbygge den enkelte spillers selvtillid. Der arbejdes ligeledes med at udarbejde en interaktiv øvelsesbank for trænerne, hvor inspiration til træningsøvelser vil blive vist på videoklip mv.

Men det sociale må ej glemmes i en klub som LIF. Derfor er jeg i samarbejde med nogle trænere og ledere i klubben, ved at udarbejde retningslinjer og principper som klubben skal slå sig på fremover. Der vil ligeledes fortages tilfredshedsundersøgelser et par gange om året, hvor forældre og spillere skal svare på forskellige spørgsmål, så klubben hele tiden er opdateret på de initiativer som bliver taget, for at kunne forbedre klubben optimalt. Vi som klub vil gerne blive bedre til at favne både nye som gamle spillere og forældre.

Alt dette for at vi hele tiden kan forbedre klubben og kan give den bedst mulige oplevelse for alle i og omkring LIF. Vi er stolte over de titler som klubben har fået de forgangene år, Årets fodboldklub osv., men vi er ikke tilfredse. Vi vil hele tiden blive bedre i alle tænkelige retninger og gøre verdens bedste klub endnu bedre.

Jeg ser frem til at arbejde videre i mit virke som ungdomskonsulent og være med til at løfte klubben yderligere. Men det ikke noget en mand kan gøre, der skal løftes i flok, både trænere, ledere, spillere og forældre og hvem der ellers har interesse i klubben.

 

Kontaktoplysninger på Pelle

Pelle Mose Hansen

Tlf. 2682 1201

Mail: pellemose@hotmail.com

Luk