Menu

Bliv sponsor i LIF

LANGESKOV IF også bedre kendt som LIF, har i dag mere end 450 medlemmer fordelt på fodbold og tennis. Det betyder at klubben eri berøring med rigti g mange familier, gæster og foreninger gennem
hele året.
Desuden er vi ofte vært for store turneringer, DBU Fyn og DBU-arrangementer, og med den nye kunstgræsbane kan vi spille fodbold hele året, hvilket mange andre klubber også får glæde af.

LIF’S 1.HERRE HOLD er i dag et etableret Albaniserie hold, og er set gennem de sidste 5 år Østfyns ubetinget bedste mandskab, hvilket vi er meget stolte af.

LIF er stadig en breddeklub med stort B, idet vi favner store og små børn, uanset om man er pige eller dreng. Vi også en del af OB’s ØENS HOLD, hvor vi i dag har en Langeskov dreng i form af Mathias Greve på OB’s Superligahold.

Bestyrelsen, trænere, ledere og en masse frivillige, arbejder konstant på, at LIF skal være en attraktiv og nytænkende klub. Alle gør en kæmpe forskel i arbejdet med at fastholde og aktivere unge mennesker i et sundt socialt fællesskab ti l stor gavn og glæde for børn, unge og voksne i alle aldre.

”Den grønne tråd” er en af klubbens grundsten, som har bidraget til flotte resultater som:

• Nomineret ti l årets fynske fodboldklub 2011

• Årets Fynske Fodboldklub 2012

• Årets Fynske Ungdomsklub 2013

Hvorfor Sponsor i Langeskov IF?

Som sponsor i LIF får man en markant eksponering og reklameværdi, hvilket leder til flere kunder og god omtale på hele Fyn. Yderligere opnår man stor goodwill hos sine kunder, og ikke mindsthos de mange medlemmer, lokale frivillige og alle byens borgere.

SPONSORUDVALGET tilbyder forskellige løsninger, som alle har fokus på at skabe spot på jer som sponsor. Dette gøres igennem synliggørelse via en lang række steder i klubhuset og på anlægget, samt online.

I LIF kan I som sponsor også blive en del af et veletableret sponsornetværk, som giver jer mulighed for at skabe flere forretninger.

Der er fast mødeleder og altid et emne på dagsorden, og hver 3. gang tager vi på virksomhedsbesøg.

Netværksmøderne afholdes hver 4. uge enten en tirsdag, onsdag eller torsdag fra 08.00 – 09.30 i LIF’s klubhus, mens virksomhedsbesøgene er fra 08.30 – 10.00.

Få flere forretninger gennem sponsornetværket.

Netværk x relationer = flere forretninger

Få flere kunder og øget eksponering som sponsor i LIF.

 

Kontakt Kristian Rasmussen på tlf. 2494 5021 hvis du kunne være interesseret i at støtte Langeskov IF

Mvh. LIF’s Sponsorudvalg

 

 

Luk