Menu

Vellykket Sparekassen Sjælland-Fyn Cup 2019

image
22. januar 2019 kl. 08:58

I dagene den 19. og 20. januar 2019 - hver dag med program i begge haller - blev Sparekassen Sjælland-Fyn Cup 2019 - indendørs fodbold - afviklet for 44. gang i Langeskov Hallerne.

Stævnet var arrangeret af Langeskov Idrætsforening i samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn, Langeskov.

Der deltog ca. 800 ungdomsspillere i stævnet, der blev afviklet i en god og sportslig atmosfære med deltagere fra de mange forskellige fynske fodboldklubber og et enkelt hold fra Sjælland. Der var mødt rigtig mange tilskuere op i Langeskov Hallerne.

Der var både lørdag og søndag trængsel i hallerne, hvilket bidrog til en rigtig god og intens stemning fra et engageret publikum.

Stævnet bød på masser af gode sportslige præstationer og meget tætte opgør, som var med til at gøre dagene til en rigtig god oplevelse for såvel spillere som tilskuere.

Der blev i alt spillet 301 kampe og scoret 624 mål under stævnet.

Langeskov Idrætsforening har igen i år vist, at Sparekassen Sjælland-Fyn Cup blev en stor succes på grund af god planlægning og indsatsen fra de mange frivillige hjælpere, og vi støtter gerne disse arrangementer lokalt, fordi vi gerne vil involvere os lokalt, siger filialdirektør Jørgen Schou og souschef Ulla Lebech fra Sparekassen Sjælland-Fyn i Langeskov.

Der blev uddelt Bio billetter, fodbolde, gavekort til fransk hotdog med sodavand, støvleposer, medaljer og drikkedunke fra Sparekassen Sjælland-Fyn. Derudover uddelte Langeskov IF spurtpræmier til alle hold.

Overrækkelse af præmierne til spillerne blev begge dage foretaget af Sparekassen Sjælland-Fyn, Langeskov, der var repræsenteret ved filialdirektør Jørgen Overgaard Schou, souschef Ulla Lebech, kunderådgiverne Karina Sandmark Thorhøj og Jørgen Henrik Nielsen samt kundemedarbejder Merete Janbæk Pedersen.

 

Resultater fra Sparekassen Sjælland-Fyn Cup 2019:

 

 

Nr. 1

Nr. 2

Nr. 3

U 6 og U 7 puljer

*

*

*

Alle spillere var vindere og fik medaljer

 

 

 

U 8 pulje B

DALUM

KERTEMINDE

DALUM

U 8 pulje C

ROLFSTED

B 1909

HOLLUF PILE

U 9 FINALE

SANDERUM

B 1909

LIF

U 10 FINALE B

TVED

EBBERUP

ROLFSTED

U 10 pulje C

SUB

EBBERUP

ODENSE KFUM

U 11 pulje

LIF

LIF

LIF

U 12 pulje B

LIF

OTTERUP

SØHUS-STIGE

U 12 pulje C

TOMMERUP

TOMMERUP

DALUM

U 13 pulje

NK BILER

EL.CON

LIF

U 14 pulje B

KERTEMINDE

MUNKEBO

KMD

U 14 pulje C

LIF

OB

FJORDAGER

U 15 FINALE

OTTERUP

TPI

TPI

U 16 pulje

MF ENERGI

FRAUGDE

LIF

U 9/10 PIGE pulje

LIF

LIF

VINDINGE

U 12 PIGE pulje

ÅRSLEV

ÅRSLEV

ÅRSLEV

U 14 PIGE pulje

NR.LYNDELSE

GLAMSBJERG

MARIENLYST

 

Endelig vil Langeskov Idrætsforening gerne rette en STOR TAK til stævnets sponsor Sparekassen Sjælland-Fyn, Langeskov samt dommere og frivillige hjælpere ved stævnet, for uden hjælp fra alle disse frivillige kunne dette stævne ikke afholdes.

 

 

Luk