Menu

Sparekassen Sjælland-Fyn Cup 2020 - tak for denne gang

image
22. januar 2020 kl. 08:30

Lørdag den 18. januar og søndag den 19. januar 2020

I dagene den 18. og 19. januar 2020 - hver dag med program i begge haller - blev Sparekassen Sjælland-Fyn Cup 2020 - indendørs fodbold - afviklet for 45. gang i Langeskov Hallerne.
Stævnet var arrangeret af Langeskov Idrætsforening i samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn, Langeskov.

Der deltog ca. 600 ungdomsspillere i stævnet, der blev afviklet i en god og sportslig atmosfære med deltagere fra de mange forskellige fynske fodboldklubber. Der var mødt rigtig mange tilskuere op i Langeskov Hallerne.
Der var både lørdag og søndag trængsel i hallerne, hvilket bidrog til en rigtig god og intens stemning fra et engageret publikum.

Stævnet bød på masser af gode sportslige præstationer og meget tætte opgør, som var med til at gøre dagene til en rigtig god oplevelse for såvel spillere som tilskuere.

Der blev i alt spillet 190 kampe og scoret 331 mål under stævnet.

Langeskov Idrætsforening har igen i år vist, at Sparekassen Sjælland-Fyn Cup blev en stor succes på grund af god planlægning og indsatsen fra de mange frivillige hjælpere, og vi støtter gerne disse arrangementer lokalt, fordi vi gerne vil involvere os lokalt, siger filialdirektør Jørgen Schou og souschef Ulla Lebech fra Sparekassen Sjælland-Fyn i Langeskov.

Der blev uddelt Bio billetter, gavekort til fransk hotdog med sodavand, tasker, medaljer og drikkedunke fra Sparekassen Sjælland-Fyn. Derudover uddelte Langeskov IF spurtpræmier til alle hold.

Overrækkelse af præmier til spillerne blev begge dage foretaget af Sparekassen Sjælland-Fyn, Langeskov, der var til stede med filialdirektør Jørgen Overgaard Schou, souschef Ulla Lebech, kunderådgiverne Karina Sandmark Thorhøj og Jørgen Henrik Nielsen samt kundemedarbejder Merete Janbæk Pedersen.

Resultater fra Sparekassen Sjælland-Fyn Cup 2020:

 

Nr. 1

Nr. 2

Nr. 3

U 6 og U 7 puljer

*

*

*

Alle spillere var vindere og fik medaljer

 

 

 

U 8 pulje B

LIF

OB

NGIF

U 8 pulje C

BBB

DALBY

LIF

U 9 pulje B

LIF

OB

DALUM

U 9 pulje C

DALUM

NÆSBY

TÅRUP

U 10 pulje

DALUM

LIF

B 1909

 

 

 

 

U 13 pulje B

OTTERUP

DEM DER I VED

OKS

U 13 pulje C

LIF

OTTERUP

OKS

U 14 pulje

HYSSES ELITE

LIF

LIF

U 16 pulje

OF TRENGE

SPAR NORD

THE WILD CARD

U 9/10 PIGE pulje

LIF

HPTI

VINDINGE

U 12 PIGE pulje

LIF

KERTEMINDE

LIF

U 14 PIGE pulje

FORTUNA

LIF

LIF

 

Endelig vil Langeskov Idrætsforening gerne rette en STOR TAK til stævnets sponsor Sparekassen Sjælland-Fyn, Langeskov samt dommere og frivillige hjælpere ved stævnet, for uden hjælp fra alle disse frivillige kunne dette stævne ikke afholdes.

Luk