Menu

Fuld fart over feltet til Sparekassen Fyn Cup

image
23. januar 2017 kl. 10:29

I dagene den 21. og 22. januar 2017 - hver dag med program i begge haller - blev Sparekassen Fyn Cup 2017 - indendørs fodbold - afviklet for 42. gang i Langeskov Hallerne.
Stævnet var arrangeret af Langeskov Idrætsforening i samarbejde med Sparekassen Fyn, Langeskov.

Der deltog ca. 700 ungdomsspillere i stævnet, der blev afviklet i en god og sportslig atmosfære med deltagere fra de mange forskellige fynske og enkelte jyske fodboldklubber. Der var mødt rigtig mange tilskuere op i Langeskov Hallerne. Specielt hele lørdagen var der trængsel, men også til søndagens kampe var der en rigtig god og intens stemning fra et engageret publikum.

Stævnet bød på masser af gode sportslige præstationer og meget tætte opgør, som var med til at gøre dagene til en rigtig god oplevelse for såvel spillere som tilskuere.

Der blev i alt spillet 280 kampe og scoret 692 mål under stævnet.

Langeskov Idrætsforening har igen i år vist, at Sparekassen Fyn Cup blev en stor succes på grund af god planlægning og indsatsen fra de mange frivillige hjælpere, og vi støtter gerne disse arrangementer lokalt, fordi vi gerne vil involvere os lokalt, siger filialdirektør Jørgen Schou fra Sparekassen Fyn i Langeskov.

Der blev uddelt fodbolde, huer, støvleposer, medaljer og drikkedunke fra Sparekassen Fyn og Langeskov IF uddelte spurtpræmier til alle hold.

Overrækkelse af præmierne til spillerne blev begge dage foretaget Sparekassen Fyn, Langeskov, der var repræsenteret af souschef Ulla Lebech, Merete Pedersen og Jørgen Henrik Nielsen.

Resultaterne af de mange kampe i løbet af weekenden blev således:

Lørdag Nummer 1 Nummer 2 Nummer 3
U6
Alle fik medaljer
     
U7
Alle fik medaljer
     
U9 Allested Dalum Stjernen
U10 A Ravn BBB Ubberud
U10 B Otterup Allesø Sanderum
U11 SMD.DK Vilde Hvide LIF
U12 Munkebo Søhus/Stige SFB
U10-12 piger LIF 1 LIF 2 Tårup
       
Søndag Nummer 1 Nummer 2 Nummer 3
U13 Fjordager TPI OKS
U14 Sandager Fraugde Fjordager
U15 Tramper FC Otterup V Otterup
U16 Traepiller Seden FC Flexlease
U17 Piller Patrul FC Caminar Munkebo

 

Endelig vil Langeskov Idrætsforening gerne rette en STOR TAK til stævnets sponsor Sparekassen Fyn, Langeskov samt dommere og frivillige hjælpere ved stævnet, for uden hjælp fra alle disse frivillige kunne dette stævne ikke afholdes.

Luk