image Herreholdet samlet efter årets sidste kamp mod Fr. Bøge
29. februar 2016 kl. 08:11
Kerteminde ugeavis har skrevet et indlæg om LIF´s tennisafdeling på baggrund af 2015 sæsonen.

Langeskov IF´s tennisafdeling oplevede sin bedste sportslige sæson nogensinde med flere flotte resultater undervejs.

Førsteholdet hos herrerne endte på en flot 2. plads i Fynsserien - kun overgået af Fruens Bøges divisionsreserver. Holdet har etableret sig som et af de bedste i den fynske række lige under divisionerne og kan nu se frem til et spændende derby mod Munkebo i næste sæson. Munkebo, der suverænt vandt serie 1 og er i besiddelse af en stærk trup, skal nok give Langeskov kamp til stregen.

Andenholdet hos herrerne endte som vindere af serie 2 efter et tæt kapløb med Svendborg II. På den sidste spilledag lykkedes det holdet at vinde holdkampen mod Fr. Bøge IV med hele 5-1, hvilket akkurat var nok til at rykke op i serie 1.

Samarbejdet mellem Langeskov/Stjernen i U12B endte med en flot 1. plads i rækken foran Næsby efter 4 sejre og 2 nederlag i løbet af sæsonen.

I løbet af 2015 sæsonen har såvel ungdoms- som seniorspillere taget flere medaljer ved Fynsmesterskaberne. Faktisk er det blevet til hele 6 x guld, 6 x sølv og 2 x bronze i løbet af sæsonen enten ved FM indendørs, FM udendørs eller FM i minitennis.

Årets klubmesterskaber blev afviklet i løbet af august og september måned. Da turneringerne var færdigspillet stod nedenstående som vindere i de enkelte rækker:

Herresingle: Jonas Wallstrøm foran Henrik Bækkelund. Finalen endte 7-5, 1-6, 11-9

Herredouble: Peter Hjerl Ehrhardt og Tonny Aagaard Olsen

Damesingle: Helle Hansen foran Sarah Brandt. Finalen endte 6-2, 7-5

Damedouble: Solveig Nielsen og Mette Temmesen

Et par af klubbens medlemmer har tillige fungeret som linjedommere ved DM indendørs i Marienlyst Tenniscenter Odense. Jens Dahl Hansen og Per Schliemann deltog som linjedommere i turneringens semifinaler og finaler, ligesom Jens blev udvalgt som linjedommer i Davids Cup opgøret mod Spanien i september måned.