Menu

Vellykket Sparekassen Fyn Cup 2018

image
22. januar 2018 kl. 08:28

 

I dagene den 20. og 21. januar 2018 - hver dag med program i begge haller - blev Sparekassen Fyn Cup 2018 - indendørs fodbold - afviklet for 43. gang i Langeskov Hallerne.

Stævnet var arrangeret af Langeskov Idrætsforening i samarbejde med Sparekassen Fyn, Langeskov.

Der deltog ca. 760 ungdomsspillere i stævnet, der blev afviklet i en god og sportslig atmosfære med deltagere fra de mange forskellige fynske og enkelte jyske fodboldklubber. Der var mødt rigtig mange tilskuere op i Langeskov Hallerne.

Der var både lørdag og søndag trængsel i hallerne, hvilket bidrog til en rigtig god og intens stemning fra et engageret publikum.

Stævnet bød på masser af gode sportslige præstationer og meget tætte opgør, som var med til at gøre dagene til en rigtig god oplevelse for såvel spillere som tilskuere.

Der blev i alt spillet 285 kampe og scoret 638 mål under stævnet.

Langeskov Idrætsforening har igen i år vist, at Sparekassen Fyn Cup blev en stor succes på grund af god planlægning og indsatsen fra de mange frivillige hjælpere, og vi støtter gerne disse arrangementer lokalt, fordi vi gerne vil involvere os lokalt, siger filialdirektør Jørgen Schou fra Sparekassen Fyn i Langeskov.

Der blev uddelt Bio billetter, gavekort til fransk hotdog med sodavand, støvleposer, medaljer og drikkedunke fra Sparekassen Fyn. Derudover uddelte Langeskov IF spurtpræmier til alle hold.

Overrækkelse af præmierne til spillerne blev begge dage foretaget af Sparekassen Fyn, Langeskov, der var repræsenteret ved filialdirektør Jørgen Overgaard Schou, souschef Ulla Lebech, kunderådgiver Karina Sandmark Thorhøj og kundemedarbejder Merete Janbæk Pedersen.

Resultaterne af de mange kampe i løbet af weekenden blev således:

 

Nr. 1

Nr. 2

Nr. 3

U 6 og U 7 puljer

*

*

*

Alle spillere var vindere og fik medaljer

 

 

 

U 8 Pulje B

B 1909

ROLFSTED

MURER BOVÉ

U 8 Pulje C

MULTI-SMEDIEN

B 1909

TÅRUP

U 9 Pulje B

ROLFSTED

OB

LIF

U 9 Pulje C

EBBERUP

OB

OB

U 10 Pulje

FC STOREBÆLT

LIF

LIF

U 11 Pulje B

LIF

KB/KR70

TÅRUP

U 11 Pulje C

SANDERUM

FJORDAGER

LIF

U 12 Pulje

ÅRSLEV

LIF

COCIO-BOYS

U 13 FINALE

KERTEMINDE

OTTERUP

OTTERUP

U 14 FINALE

TPI

GAUR

TPI

U 15 Pulje

DRENGERØVENE

LIF

BULDERBASSERNE

U 16 Pulje

SKIBHUSDRENGENE

LIF

LIF

U 9/10 PIGE Pulje

NGIF

LIF

LIF

U 11/12 PIGE Pulje

TÅRUP

MARIENLYST

LIF

U 14 PIGE FINALE

TEAM JFS

NÆSBY

TÅRUP

 

Endelig vil Langeskov Idrætsforening gerne rette en STOR TAK til stævnets sponsor Sparekassen Fyn, Langeskov samt dommere og frivillige hjælpere ved stævnet, for uden hjælp fra alle disse frivillige kunne dette stævne ikke afholdes.

Se billeder fra Sparekassen Fyn Cup 2018 her