Menu

Skumtennis 2018/19

Hvad er skumtennis?

Skumtennis foregår på en badmintonbane med sænkede net, en skumgummibold, tennisregler og en almindelig tennisketcher. Det er sjovt og giver rigtig god kondition, samtidig med, at man kan holde sig i gang med tennis hele vinteren. Vi har 6 baner til rådighed de fleste lørdage og som regel 3 baner om onsdagen. Du kan spille minitennis gratis, når du har været medlem i udendørssæsonen 2018. Vi har specielle vinterkontingenter på kr. 425 til dem, som kun vil spille skumtennis.  

 

 

Lørdagshold fra kl. 8.00 - 9.45. Vi har 3 baner til rådighed.

OBS - Ingen træner - spil på egen hånd.
Første gang lørdag den 27. oktober ! 


Onsdagshold fra kl. 20.00 - 21.45. Vi har 3 baner til rådighed.
OBS - Ingen træner - spil på egen hånd.
Første gang onsdag den 24. oktober ! 

Begge hold spiller i i hal 1. Følgende datoer kan der ikke spilles skumtennis på grund af øvrige arrangementer i hallen: 15. december, 22. december, 29. december, 19. januar og 23. marts. 

Hallen er lukket mellem jul og nytår. 

Gæstekort til skumtennis

Der kan indløses gæstekort til skumtennis til en pris på 40 kr. pr. gang. Der overføres kr. 40 via Mobile Pay til nr. 46413. Skriv dit "navn" i teksten. 

Skumtennisstævner på FTU´s Skumtennis Tour (alle kan deltage uanset niveau og alder)

Nedenstående viser oversigt over alle de skumtennisstævner, som arrangeres mellem FTU og DGI i løbet af vinteren 2018/19. Via FTU´s hjemmeside, www.ftutennis.dk eller FTU´s facebookside kan du altid se aktuelle stævneinvitationer og stilling i skummesterskabet. Prøv det nu af - det er for alle niveauer !!!

 https://ftutennis.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=52